Beste Verosvriendin, beste Verosvriend,

 We zijn een druilerige dag, maar brengen zonnig nieuws.

Het Verosweekend in de Eifel was weer een feesteditie. Met avonturen die nog tot in de eeuwigheid verhaald zullen worden.

Ondertussen werken we ook nog steeds verder aan de bouw van het nieuwe lokaal. Je kan elke zaterdagvoormiddag mee komen helpen. Al is het maar een uurtje, alle helpen handen zijn meer dan welkom.

Het Verosbestuur overlegde ook met onze vrienden van de leiding in verband met enkele gemeenschappelijke activiteiten. Zo kwamen we tot een datum voor de kapoenenbrunch in november en in mei een datum voor een dag in het teken van bier in samenwerking met de jins. Hoe of wat wordt nog volop besproken.

 Het bestuur vond dat de Verosleden elkaar ook moeten kunnen blijven kunnen ontmoeten. We mogen van de Lintse Petanqueclub hun clublokaal gebruiken als zij er geen activiteiten hebben. Dit stelt ons onder meer in staat om terug Veroscafé te houden op zondagavond. De eerste editie hiervan zal plaatsvinden nu zondag vanaf 16.30 uur in Het Brugske. Er zullen lekkere en talrijke croque’s aanwezig zijn, dus thuis eten hoeft niet! Kom zeker af voor een ongetwijfeld smakelijke en plezante Verosavond.

Resumé:

Zaterdag 22 oktober: werken aan nieuwe lokaal: ‘t Luytershof vanaf 9.30 uur

Zondag 23 oktober:   Veroscafé Op Verplaatsing: Het Brugske, Kontichsesteenweg 83,  van 16.30 tot 20.00 uur

Zondag 27  november: Kapoenenbrunch: ’t Luytershof – verdere info volgt

Zaterdag 6 mei: Bieravond- Festival van het betere Vlaamse Bier – verdere info volgt

Hopelijk tot snel!

Stevige linker

Het Verosbestuur