Na een gigantisch succes vorig jaar, zullen jullie ook dit jaar verwend kunnen worden door de Kapoenen en Veros. Een onvergeetelijk smakelijke brunch, vol met heerlijke lekkernijen om jezelf goed mee te verwennen. Dit is de ideale manier om je zondag te starten.

Daarom zal op zondag 27/11/2022 de kapoenenbrunch terug doorgaan in de scoutslokalen. Jullie zijn welkom om te komen smullen van 10u tot 13u. We hebben een groot assortiment aan gebakken lekkernijen, gezonde delicatesses, heerlijke dranken en nog zo veel meer.

Inschrijven kan vanaf vandaag tot 18 november. Iedereen is welkom, van de allerjongsten tot de alleroudsten, dus neem zeker iedereen mee en geniet van een heerlijke brunch met de mensen die je graag ziet. Zo steunen jullie de Kapoenen en Veros, zodat wij onze kinderen een geweldig kamp kunnen geven. 

Hopelijk zien we jullie allemaal verschijnen!!

Inschrijvingslink: https://forms.gle/wSFChUMwParY96Aj7

Met vriendelijke groet,

De Kapoenenleiding en Veros