Zoals reeds eerder gemeld hebben we twee tweedehands prefab-lokalen gekocht en die zijn ondertussen afgebroken en geleverd. We gaan die terug opbouwen op een stukje van het scoutsterrein in de Luitersheide. De bouwtoelating (omgevingsvergunning) is daarvoor goedgekeurd.

De 2 lokalen gaan we in een “L” zetten en verbinden met een nieuw te bouwen vierkanten gebouw. Zie hieronder de plannen.

Hoe ver staan we al?

de vloer ligt er, de muren van het verbindingsstuk staan bijna 3 meter hoog, de balken voor de zolder liggen er in.

Zie ook de foto’s in het hiernavolgende bericht.

Wat zijn de volgende stappen?

Elke dag dat de weersvoorspellingen zeggen dat het droog weer wordt, gaan we verder de muren van het verbindingsstuk optrekken tot de volle hoogte van ongeveer 4 meter. Dan leggen we daar dwarsbalken in en maken we het plat dak toe met platen, isolatie en dakbedekking.

En dat zouden we nog voor Kerstmis willen realiseren.

Zodat we na de feestdagen kunnen beginnen met de houten lokalen.

We staan al ver, maar we zijn er nog bijlange niet !!!