Beste Verosvriendin, beste Verosvriend,

Veros steunt reeds verschillende jaren jaarlijks een goed doel. Bij de keuze van een goed doel letten we erop dat het goede doel Veros nauw aan het hart ligt en dat het te maken heeft met één van onze leden. Dit jaar hebben we gekozen om Bert en Iris te steunen.

Op 22 maart 2021 raakte Bert Bernaers betrokken bij een zwaar moto ongeval. Diverse breuken in zijn armen en bekken waren een direct gevolg van het ongeval. De botsplinters hebben in het lichaam nog schade aangericht aan sommige organen, wat tot complicaties leidde. Dagenlang was de situatie heel precair. Het is pas sinds enkele dagen dat er eindelijk wat lichtpuntjes zijn in zijn fysieke toestand. Er staat Bert nog een hele lange en moeilijke revalidatie te wachten.

Bert was leider en groepsleider bij Scouts, Gidsen en Akabe Lint en is gehuwd met Iris, oud leidster van scouts Schiplaken-Hever. Beiden zijn al jaren heel actieve leden bij Veros en vaak te vinden als medewerkers of als deelnemers bij activiteiten van Veros.

Bert en Iris hebben twee kindjes en een derde is onderweg. Ze zitten bovendien volop in grote verbouwingen van hun huis. Tijdens deze verbouwingen kwamen ze heel wat ellende en tegenslagen tegen. Stormweer met waterschade, aannemers die zich niet aan afspraken hielden,… Om hen te helpen met de wederopbouw gaan we met Veros de handen in elkaar slaan. Zo dient er bijvoorbeeld een stevige en gelijke oprit gelegd te worden om hun huis toegankelijk te maken voor Bert. Veros wil zich engageren om geld in te zamelen om deze oprit te kunnen aanleggen.

Met veel enthousiasme organiseren we hiervoor een soepverkoop op 24 april 2021. De soep van de dag is een verse soep van groene groenten voor de democratische prijs van 4€ per liter. Je kan kiezen tussen afhalen aan het scoutslokaal van Scouts Lint of laten leveren bij jou thuis, levering kan bij een bestelling vanaf 2 liter.
Mogen wij vragen om alles op voorhand te betalen op rekeningnummer BE44 9501 1232 7345. Voor vragen kan je terecht op steunbert@veros.be.

Bestellen kan via onderstaande link tot en met donderdag 22/04/2021.

Alvast bedankt voor uw steun.

Stevige linker

Het Verosbestuur.
Steun Bert
Invulformulier bestelling soep van groene groenten
Formulier invullen