De afgelopen brunch was wederom een schot in de roos. De verschillende kraampjes vol lekkers, zelf kiezen welk soort ei je wil bakken, het uitgebreide assortiment aan lekkernijen en dranken, het koekjesbakken voor de kinderen, … kortom het was meer dan de moeite waard om langs te komen.

 Onze voorzitter heeft jullie onlangs laten weten dat de verhuurder van het terrein in de Bouwenstraat het huurcontract met Veros heeft stopgezet. Het bestuur is uiteraard niet bij de pakken blijven neerzitten en heeft ondertussen gesprekken gehad met de gemeente Lint en ook met het OCMW van Lier als verhuurder van het terrein. We houden jullie verder op de hoogte als er meer concreet nieuws hierover is. Inmiddels vonden we wel een stockageruimte om het Verosmateriaal te plaatsen.

 Door de anti-coronamaatregelen die nu van kracht zijn, mogen wij geen activiteiten meer organiseren binnen. Dit houdt in dat we het café op zondagavond niet meer mogen opendoen tot einde december. We hopen in januari terug te kunnen openen.

In ditzelfde kader heeft het bestuur besloten de nieuwjaarsreceptie voorlopig  uit te stellen.

Als er meer duidelijkheid is horen en of lezen jullie dit zeker en vast.